Wat is de levertijd van uw urnen

Wat is de levertijd van uw urnen?

Dit is een typische internet vraag die meestal via een email binnen komt. Het lijkt wel alsof steeds meer mensen minder tijd en geduld hebben om iets te creëren waar ze oprecht tevreden mee zijn. Alles moet snel afgewerkt worden want ze “moeten verder met hun leven”. 

Ze hebben een strakke deadline wanneer alles klaar moet zijn en zijn niet van plan daar van af te wijken. Deze mensen doen liever concessies aan wat ze mooi vinden dan hun deadline te verschuiven. 

Ik kan heel duidelijk zijn over deze groep. Ze behoren NIET tot mijn doelgroep. 


En dan naar het serieuze antwoord op deze vraag. 


De levertijd wordt bepaald door het ontwerp. Wanneer het ontwerp bekend is neemt het maken van een urn meestal 4 á 5 weken in beslag. En dit heeft heel praktisch te maken met de tijd die iedere stap nodig heeft. 

Het moet immers zorgvuldig en netjes gemaakt worden. 


En het ontwerp…..

Dat neemt soms veel tijd en een volgende keer zijn de familie en ik er heel snel uit. 

Het blijft een boeiend proces waar ik alle aandacht aan wil geven die het vraagt. 


Tot slot

In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is. 

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben. 


En als laatste:

Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.

Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

 

Atelier Het Glazen Nest

Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal

T: 0541-533476

M: 06-19195562

E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.