is uw vlinder over 20 jaar nog net zo mooi

 Is uw vlinder over 20 jaar nog net zo mooi?

Dit is echt een goede vraag en het antwoord is eenvoudig. Ja, het glas blijft mooi. Want glas is glas. Denkt u maar even aan de ramen in uw huis. Als je ze met regelmaat schoonmaakt kun je er goed doorheen blijven kijken. 

Het is ruim 18 jaar geleden dat mijn 1e vliegende vlinder op een steen is geplaatst en nog ieder jaar ga ik er even kijken. De familie komt er niet meer zo vaak, dat is heel duidelijk te zien. En dat is ook goed. ik weet dat mevrouw en de kinderen allemaal een nieuw leven zonder vader hebben gevonden. Het glas is echter nog steeds mooi. En de vlinder is nog steeds heel. 


En als ik naar de oudste vlinderrots (baby rots op een begraafplaats) kijk en zie dat er nog steeds vlinders uit de beginjaren op zitten en dat er alleen maar meer vlinders bij zijn gekomen in al die jaren kan ik hiervan genieten. De kleuren zijn en blijven mooi en de beestjes spreken nog steeds tot de verbeelding. 

Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is. 

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben. 

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…
 
Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.