Hoe groot kan een vlinder worden

 

 


Hoe groot kan een vlinder worden?


De kleinste vlinder die kan vliegen (vleugels in driedimensionale stand) heeft een vleugelbreedte van circa 4.5 cm. De grootste vliegende vlinder die ik tot nu toe heb gemaakt had een vleugelbreedte van 1,60 m.  

 Even als voorbeeld ziet u hiernaast 2 kleine vlinders samen met een viltstift afgebeeld. Best kleine vlindertjes.

En hier staat een grote vlinder afgebeeld. Om u een idee te geven, de zwarte plaat waar de vlinder op staat had een breedte van 60 cm.
Deze vlinder is uiteindelijk op een sokkel van graniet op het grafmonument van de familie geplaatst. Tot slot

In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is. 

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben. 

En als laatste:

Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.

Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

 

Atelier Het Glazen Nest

Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal

T: 0541-533476

M: 06-19195562

E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.