Hoe zit het met de stormen in Nederland

Hoe zit het met de stormen in Nederland. Blijft het glas dan ook goed? 

Een hele goede vraag die ik graag beantwoord. Aan het glas zal het niet liggen. Denkt u maar eens aan de ramen in uw huis. Deze overleven een goede voorjaar- of najaarsstorm wel. Ze blijven in de sponning zitten omdat ze goed zijn geplaatst en verlijmd door een vakman of vakvrouw. 


En bij een graf- of urnmonument van glas gaat dezelfde definitie op. Het glas moet door een deskundig mens zijn geplaatst met de lijm die door mij wordt geadviseerd. 


De lijm moet flexibel blijven en er moet een bepaalde beweging in kunnen zitten. Het glas mag niet heel strak in de steen worden gezet want dan overleefd het de storm niet. Het moet als het ware een klein beetje mee kunnen bewegen in de wind. 
Tot slot

In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is. 

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben. 

En als laatste:

Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.

Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

 

Atelier Het Glazen Nest

Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal

T: 0541-533476

M: 06-19195562

E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.