U hebt er zo veel. Hoe kies ik een vlinder uit


U heeft er zo veel. Hoe kies ik een vlinder uit? 
Er is in de vlinderberg in het Glazen Nest altijd een ruime keuze aan kleine kleurige vlinders. Ik heb altijd veel vlinders in huis omdat het maken van zo’n beestje telkens weer een momentopname is. Het is nooit van tevoren te voorspellen hoe de vlinder gaat worden waardoor het in de kleine vlinders ook lastig is om een exacte kleuropdracht aan te nemen.

Als u naar een speciale vlinder zoekt mag u mijn atelier altijd komen bezoeken. U kunt dan zelf tussen alle vlinders zoeken naar het beestje dat u het meeste aanspreekt.

En als u niet in de gelegenheid bent om naar Oldenzaal te komen kunt u het beste eerst in onze webshop kijken of de juiste vlinder er tussen zit. http://www.glazennest.nl/

En als deze er niet tussen zit belt of mailt u mij met uw kleurkeuze waarna er dan in de aanwezige vlinders wordt gekeken welke er bij de omschrijving passen. Hiervan wordt een PDF gemaakt die naar u wordt gestuurd. Vaak kan hieruit dan wel een keuze uitmaken.

En soms is net die ene vlinder in de specifieke kleuren die men zo graag wil er niet bij. Als dit het geval is wordt er bij de volgende vlinder dagen (één keer per maand worden er kleine vlinders gemaakt) enkele vlinders meegenomen. Het is dan wel altijd afwachten hoe het beest eruit komt te zien maar het lukt uiteindelijk altijd wel.


Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest


Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.