een Kleine versie van de vlinder

Ik wil graag een kleinere versie van de vlinder die we voor het monument van mijn kindje  hebben gemaakt als gedenkobject thuis. Kan dit? Ja, vanzelfsprekend kan dit. Ik heb deze vraag in de afgelopen 20 jaar al zo vaak gekregen dat ik de laatste jaren deze mogelijkheid direct bespreekbaar maak naar een familie.Hiernaast ziet u een foto staan van één van de 1e grote en kleine vlinder die ik ruim 15 jaar geleden heb gemaakt.De “thuis” vlinder wordt meestal op een steentje verlijmd zodat de familie het beestje kan vasthouden en koesteren. En ik hoor ook nog wel eens het verhaal dat de familie de kleine vlinder mee neemt naar het graf of op vakantie.

Zo hebben ze altijd een tastbare herinnering bij zich.
Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is. 

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben. 

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…
 
Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.