Ik wil graag de vlinder tekening van mijn zoon


Ik wil graag de vlindertekening van mijn zoon gerealiseerd zien. Kan dit?

Ik krijg meermaals per jaar de vraag om een kindertekening van een vlinder in glas om te zetten en het blijft een heerlijke uitdaging.


Het spontane kleurgebruik van een kind is geweldig om in glas te vertalen en het wordt echt bijzonder als ik dit samen met het kind kan doen.  


Een kind is niet gehinderd door de ervaring. Het ziet niet wat niet kan of wat lastig is om de maken. Een kind tekent dat wat hij of zij mooi vind. En het wordt aan mij gelaten om het soms vrijwel onmogelijke toch uit te voeren.

Het gebeurt met regelmaat dat ik met 2 pincetten aan het werk ben om de minuscule glasstukjes op hun plek te leggen want ik wil de tekening zo nauwgezet als mogelijk uitvoeren.

En als de vlinder uiteindelijk klaar is krijg ik de grootste beloning van mijn werk. De verbijstering van het kind dat zijn of haar tekening in glas iets tastbaars heeft gekregen.

Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiƫren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.