Welk lettertype kan ik het beste gebruiken voor de tekst

Welk lettertype kan ik het beste gebruiken voor de tekst?
Ieder lettertype kan worden gebruikt, is altijd mijn antwoord op deze vraag. Het gaat erom dat de familie dat kiest wat zij passend vinden.

De familie kan thuis zelf achter de computer aan het werk gaan en er zijn op het internet duizenden letters te vinden die gratis kunnen worden gedownload.

Wanneer ik met de familie aan het puzzelen ben vraag ik altijd naar het lettertype van de rouwkaart of de geboorte- of trouwkaart. Dit is vaak een letter waar men heel bewust voor heeft gekozen.
De stap om deze ook voor het monument te gebruiken is dan snel gemaakt.Het gebeurt mij regelmatig dat ik een drukkerij moet bellen voor een specifiek lettertype omdat ik dit niet op het internet kan vinden.
En dat is geen probleem. Dat doe ik graag.
Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiƫren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.