Plaatst u het glas zelf

Plaatst u het glas zelf?

Het antwoord is heel snel een nee. Ik geloof in specialisatie en dat niemand overal evenveel verstand van heeft.

Mijn gevoel en ervaring ligt bij het werken met glas. En ondanks dat ik in al die jaren veel heb geleerd over steen ben ik geen steenhouwer. En ook geen steen-steller. Ik plaats dus niet en ben zelf ook niet bij het plaatsen van een steen.

Wanneer het object, groot of klein, klaar is en ik mijn glas, vaak in bijzijn van de familie,  overdraag aan de steenhouwer geef ik de steenhouwer mijn vertrouwen. En dit vertrouwen is wederzijds want de steenhouwer neemt mijn glas aan in het vertrouwen dat hij een goed product gaat verwerken.

Mijn specialisatie ligt dus bij het glas en het ontwerp en de steenhouwer is gespecialiseerd in steen.

Ik werk met ruim 60 steenhouwers in Nederland, Belgiƫ en Duitsland samen en de steenhouwer plaatst uiteindelijk het geheel en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid.Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiƫren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.