Ik woon in Limburg

Ik woon in Limburg en jullie zitten in Oldenzaal. Plaatsen jullie ook in Limburg? 


Een terechte vraag waar ik altijd geruststellend op kan antwoorden. Dit is geen probleem want ik werk samen met ervaren steenhouwers door het hele land heen die weten wat glas is en die graag iets bijzonders willen maken.

Ik heb jaren geleden bewust gekozen voor het werken met een steenhouwer uit de regio van een familie om de kosten voor de familie beheersbaar te houden.
Wilt u weten welke betrouwbare steenhouwer in uw zit, bel of mail me dan gewoon even.Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.