Hoe lang duurt het voordat het glas af is?

Hoe lang duurt het voordat het glas af is?

De lengte van iedere individuele opdracht is heel verschillend. Ik wil er zelf graag de tijd voor nemen en vraag dit ook altijd aan de familie.
En het is niet omdat ik zoveel tijd nodig heb om tot een ontwerp te komen maar meer voor de familie zelf. Het is voor ieder familie lid goed om heel rustig en kalm over alles na te denken en in te voelen want men doet dit maar één keer.

En vaak is het zo dat het verdriet een mens alle kanten op laat slingeren. Van bloem naar abstract en van blauw naar geel. Het gebeurt met een grote regelmaat dat een familie binnenkomt met een bepaald beeld en dat het uiteindelijke monument of gedenkobject er totaal anders uit komt te zien.

Een traject, van het 1e gesprek tot de uiteindelijke realisatie, neemt meestal 5 tot 12 maanden. En vaker ook langer want het werken aan het graf- of urnmonument of gedenkobject is een heel belangrijk onderdeel van het gehele rouwproces. En dat proces is niet aan tijd gebonden.

Ik wil hier graag de tijd voor nemen. U ook?.Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.