Mijn ouders hebben zo'n saaie stenen urn.

Mijn ouders hebben zo’n saaie stenen urn. Kan ik daar iets moois van u plakken?Dit is een vraag die ik zeker 1 of 2 x per maand krijg. Vaak heeft de familie zelf al een idee wat ze aan de urn toegevoegd willen hebben. Soms een vlinder en de volgende keer een lieveheersbeestje of een hartje. Of juist iets abstract.

Mijn glaskunst objecten kunnen overal aan worden toegevoegd dus  natuurlijk ook aan de urn. Soms staat de urn al heel lang thuis en ziet men in één keer ergens één van mijn vlinders en krijg ik een mailtje met de vraag of men langs kan komen.

Het glasobject hoeft niet heel groot te zijn. Het gaat erom dat dat de “saaie” standaard urn een eigen identiteit krijgt. Net als de mens die in de urn zit een eigen identiteit had en altijd zal hebben.

De familie kan het glasobject zelf aan de urn verlijmen. ik heb daar jaren geleden als een beschrijving voor gemaakt. De juiste lijm geef ik hen mee naar huis.
Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.PDF informatie
Er zijn een groot aantal verschillende informatie Pdf’s over een thema beschikbaar. Op uw aanvraag sturen wij u deze graag toe.
Wilt u weten welke thema’s er allemaal zijn: klik dan hier….

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Zijn of haar verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.