Kan ik het gehele monument bij u bestellen

Kan ik het gehele monument bij u bestellen? 

Dit kan eventueel wel maar het blijft toch zo dat de steenhouwer het geheel plaatst. Ik bestel de steen dus altijd bij die steenhouwer die het dichtste bij de begraafplaats zit. Dit is een keuze die ik 3 jaar nadat ik met gedenkwerk ben begonnen al heb gemaakt.

Mijn beweegredenen hiervoor liggen in de praktische kant ervan en toch ook  financiële overwegingen. Door op deze manier te werken worden de kosten voor het geheel niet verhoogd door enorme reiskosten van een steenhouwer. Ik zoek wel altijd een steenhouwer die niet bang is voor glas. Iemand die meedenkt en begrijpt dat een familie door voor mijn werk kiest meer tijd nodig heeft dan gemiddeld.

En alles wordt uiteindelijk ook apart gefactureerd. Hierdoor blijft het geheel voor de familie transparant.

Wel behoud ik ten allen tijde de regie over het geheel. Maar dit doe ik ook als deze vraag niet wordt gesteld.Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.