hoe vul ik de steen van de vlinder


Hoe vul ik de steen van de vlinder?

Deze vraag wordt vaak via de webshop gesteld. Men heeft dan een mooie vlinder op steen gezien en wil graag een opening in de steen gemaakt hebben zodat er een beetje as in gelegd kan gaan worden.

In de tekst bij iedere vlinder staat ook extra vermeld dat dit kan dus ik ben gewend aan de vraag. Ik heb hier zelfs een speciale beschrijving voor gemaakt zodat men het thuis kan doen.

Wanneer er een vlinder uit de webshop is besteld krijgt men van mij de keuze om de opening in de steen aan de onderzijde of de bovenzijde van de steen te laten maken. De keuze is dus of de vlinder boven op de as wordt verlijmd en in de bodem. Meestal kiest men voor de as-opening aan de bovenzijde. De vlinder wordt dan van de steen los gesneden en de opening wordt geboord. En dan stuur ik alles naar de familie op inclusief afdekdopje voor de opening en speciale lijm om de vlinder weer op de steen te verlijmen. en met behulp van de handleiding kan iedereen dit.

Het is niet moeilijk, je hebt er enkel een beetje geduld voor nodig.

En voor die mensen die het niet aandurven om de as aan te raken doe ik het in het atelier. En hier breng ik geen extra kosten voor in rekening.Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiƫren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.