Het zal wel duurder zijn

Het zal wel veel duurder zijn dan een gewoon monument. Hoe duur is het?
Een letterplaat van glas hoeft niet duurder te zijn dan een graniet plaat in dezelfde vorm en afmeting. De prijs is feitelijk afhankelijk van het ontwerp. En dit is bij glas en graniet precies hetzelfde.

Een eenvoudige glasplaat in één goed gekozen kleur is meestal niet enorm prijzig. Een glasplaat echter waarin heel veel gebeurt is letterlijk en figuurlijk een ander verhaal. Dit is gewoon bewerkelijk en bewerkelijkheid betekent veel arbeidsuren in de uitwerking.

Het is ook niet zo dat een grotere glasplaat altijd duurder is dan een kleine plaat of ornament. Met regelmaat is dit niet het geval. Als ik bij een klein ornament glaskorrels met een pincet op de plaats moet leggen kunt u zich voorstellen dat dit veel tijd kost.

Helaas speelt de kleurkeuze wel een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Er zijn nu eenmaal kleuren die beduidend kostbaarder zijn dan andere. Dit heeft te maken met de samenstelling van de kleur echter dat gaat nu te ver om daar veel over te vertellen.

Wanneer u hier meer over wilt weten nodig ik u uit mijn atelier te komen bezoeken.

Tot slot

In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:

Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Zijn of haar verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiëren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.