Ik wil graag een tekening van mijn kind in glas hebben

Ik wil graag een tekening van mijn kind in het glas hebben?Een tekening in glas omzetten doe ik vaak en het blijft een heerlijke uitdaging. Soms is het kind al lang volwassen en wil de ouder het als geschenk geven, zoals deze caravan die ruim 25 jaar nadat de tekening was gemaakt door mij in glas is omgezet. De ouders wilden hun kind iets bijzonders geven bij zijn afstuderen.


En de vlinder tekening van het meisje van 8 jaar. Ze kwam met haar oma naar het atelier want ze mocht iets maken samen met oma. Na haar 1e bezoek heeft ze zelf de vlinder ingevuld op de basis tekening die ze bij mij had uitgezocht. En samen hebben we de vlinder gemaakt. opgebouwd uit allemaal glaskorrels die in de oven zijn versmolten tot een hele mooie vlinder.De jongen met wie ik dit object heb gemaakt vergeet ik ook nooit weer. Samen hebben we de mooiste kleuren gezocht bij zijn tekening en samen hebben we de glassnijder vast gehouden.

Wat was hij blij toen het zo mooi was geworden.

Tot slot
In deze blog beantwoord ik de meest gestelde vragen van de afgelopen 20 jaar. Iedere vraag mag u mij ook mondeling stellen. Kom gewoon een keer naar een Open Deur Dag die iedere laatste vrijdag en zaterdag van de maand is.

En als uw vraag hier niet bij staat, stel hem mij dan gewoon. Bel of mail mij op 06-19195562 of Brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Ik zal uw vraag dan beantwoorden en hem direct ook op deze pagina plaatsen zodat ook andere mensen hier wat aan hebben.

En als laatste:
Ieder object dat ik maak is voor een bijzonder iemand. Hun verhaal in glas, kleur en vorm omgezet. Op al mijn ontwerpen rust BEELDRECHT en AUTEURSRECHT. Ik verzoek u dus mijn ontwerpen niet zelf te kopiƫren of door andere na te laten maken.
Wilt u meer weten over mijn visie en werkwijze – klik dan hier…

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
T: 0541-533476
M: 06-19195562
E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl
Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.