welkom

 

Welkom

Brenda Bleijenberg – Het Glazen Nest

gedenkkunstenaar en verhalenverteller

Welkom bij Atelier het Glazen Nest. Als sinds 1999 sta ik, Brenda Bleijenberg, als glaskunstenaar in grafmonumentale kunst en gedenkkunst voor u klaar. De afgelopen jaren heb ik meer dan 4000 grafmonumenten en ontelbare kleine ornamenten en gedenkobjecten mogen ontwerpen met een persoonlijk verhaal. 
Al mijn werk is uniek en eenmalig. Mijn doel is om het verhaal van nabestaanden betekenis te geven en in beeld te brengen. Zo kan ik een tastbare plek creëren voor uw herinneringen, hoop en dromen.

Gevoel in kleur en vorm van glas

Een van mijn meest bekende en ongeëvenaarde kunstwerken is de glazen vlinder. Daarbij help ik u als gedenkkunstenaar graag met het creëren van een persoonlijk grafmonument, urn-monument, kindermonument,  urn en gedenkobjecten. Mijn werk gaat door alle leeftijden heen. De urn voor een 90 jarige is net zo bijzonder als het monument voor een baby.

In mijn atelier in Oldenzaal doe ik er alles aan om uw gevoel in glas over te brengen en uw verhaal te vertalen in de vormen en kleuren van het glas. Door heel Europa werk ik samen met steenhouwers om eventueel het gehele graf voor u te ontwerpen. Zo kan ik iedereen iets bijzonders en iets ‘anders dan anders’ bieden.

Maatwerk

Bijzonder maatwerk hoeft overigens niet altijd om een hogere prijs te gaan. Ik ben gewend om met een budget om te gaan en kom met passende en vergelijkbare oplossingen wanneer uw ideeën niet binnen het budget passen.

Samen een verhaal in beeld brengen

Om uw overleden dierbare een mooi gedenkobject te bieden is het van belang om samen tot een ontwerp te komen dat past bij uw verhaal en bij uw overleden dierbare. De mogelijkheden bij Atelier het Glazen Nest zijn divers en uiterst persoonlijk. Glas moet u zien en voelen; u bent daarom van harte welkom om de gedenkkunst in glas in mijn atelier te beleven.  

Geen vraag is mij vreemd en geen wens is onmogelijk.

In mijn atelier in Oldenzaal werk ik alleen op afspraak omdat ik voor iedere familie alle tijd en aandacht wil hebben. Bel, mail of app (06-19195562) mij rustig voor een afspraak. En dit kan altijd geheel vrijblijvend - ook bij een 1e bezoek.  

laatste vrijdag en zaterdag van de maand

2 Dagen per maand kunnen mensen mijn atelier bezoeken zonder afspraak. Dit is altijd de laatste vrijdag en zaterdag van de maand. Van 10 tot 16 uur ben ik dan aanwezig om vragen te beantwoorden en te vertellen over het glas. 

Atelier Het Glazen Nest
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal

T: 0541-533476

M: 06-19195562

E: brenda@glazeniers-glaskunst.nl

Openingstijden: 10-16 uur op de laatste vrijdag en zaterdag van elke maand, en op afspraak.